גלים أمواج חדשות

פופקורן קרמל – עשו זאת בעצמכם!


מכונה לייצור פופקורן

הנה לכם מתכון טעים ומתוק – ומכיוון שאנחנו נמצאים באתר מדעי ולא באתר בישול, אל תשכחו לקרוא איך נוצר הפופקורן לפני שתאכלו!

יש להכין את הפופקורן רק בנוכחות מבוגר!!!

מה צריך?

  • שקית של פופקורן להכנה במיקרוגל – שימו לב שהוא יהיה בלי מלח.
  • 1 כוס סוכר
  • 1 חבילה חמאה
  • רבע כוס שמנת מתוקה
  • רבע כוס דבש
  • סיר גדול

מה עושים?
1. מכינים את הפופקורן לפי ההוראות שעל השקית.
2. מדליקים אש בכיריים ומכניסים לתוך הסיר את החמאה, את הדבש, את השמנת המתוקה ואת הסוכר. מחממים עד שהתערובת מתחילה לרתוח, ומנמיכים את האש. מערבבים כל הזמן עד שהחומרים נמסים ומתמזגים.
3. מפסיקים לערבב ומשאירים את התערובת על אש נמוכה למשך עוד כמה דקות עד שהיא נהיית סמיכה.
4. מורידים את הסיר מהאש ושופכים לתוכו את כל כמות הפופקורן.
5. מערבבים את התערובת המתוקה בעזרת שתי כפות עד שכל הפופקורן מכוסה.
6. מניחים קצת להתקרר ומכניסים לקופסה אטומה.
בתיאבון!!!